HULK(2003)

Hulk oli minun ensimmäinen kotiin hankittu flipperi vuonna 2003.Peli hankittiin Henrik Niinimäeltä koska valikoimaa löytyi runsaasti.Tähän aikaan pelit olivat aika kortilla siis edulliseen hintaan ja hinku omaan flipperiin oli kova.Hulkki lähti Lohjalle alan harrastajan aktiiviseen käyttöön eli hyvään kotiin.Ja uskoakseni pysyykin hyvässä kunnossa uudessa kodissa.

Hulk matkasi onnellisesti Lohjalle ja sieltä edelleen jonnekin, eli haluttu peli on.

ENNEN JA JÄLKEEN KUVIA

Hulk_upHulk_lowpgHulk_lowHulk_BG_new

KUNNOSTETTUNA

hulk_full

CLEOPATRA(2004)

Gottliebin Cleopatra haettiin flipperi ja muidenkin automaattien operaattorilta Georg Ugglalta Helsingistä.Peli oli ahtaassa autotallissa mutta suht asianmukaisesti varastoituna.Ensin yleiskatsaus peliin ja ”konepelti” auki ja hyvältä näytti ja kaupat tuli.Tämäkin peli oli aika hyvässä kunnossa mutta putsausta ja kentän maalausta sekä muoviosien valmistusta piti harrastaa.

Cleopatra_up_newCleopatra_low_new

KUNNOSTETTU!

Cleopatra matkasi myös Lohjalle ja sieltä edelleen Muurlaan joten vientiä oli tälläkin.

cleopatra_full

TAKALASI

Cleopatra_BG_new

TOTEM(2005)

Gottliebin SYS-1 sarjan Totem oli aika hyvässä kunnossa ennen entisöintiä joten siitä tuli mielestäni onnistunein ja parhain kunnostusoperaationi.Tämä peli haettiin Helsingistä rocklaulaja  Aki Trygg:n luota.Oli aika homma rahdata se 4-kerroksesta vanhasta keskustan kerrostalosta ulos, mutta kovan uurastuksen jälkeen se saatiin turvallisesti kotimatkalle.

Totem_lowTotem_up

KUNNOSTETTU

01/2012——>Nyt on sitten viimeinenkin SYS-1 peli myyty Salon seudulle:-(

Ei ollut helppo luopua mutta kun kaveri tarjos tuohta aika läjän niin mikä ettei, haittaax se?

Pitää nyt sitte taas jossain välissä etsiskellä SYS-1 peliä.

totem_full_new

TAKALASI

totemBG_new

BLACK HOLE(2007)

Tässä  hankintani ennen entisöintiä.Pelikenttä on  hyvässä kunnossa ja paikattaavaa ei ole paljoa.   Ainoastaan  alapelikentän pleksin reunat ovat maalittomat ja se on helppoa kauraa koska mustalla maalilla se hoituu.    Alapelikenttä erikseen vieressä ja todella hyvässä kunnossa.

Peli luonnollisesti taas Saksanmaalta ja samalta myyjältä.

Black hole myyty todella hyvään kotiin jossa arvostetaan näitä laitteita todella paljon.

29.10.2016

BH_ENNENDSC01114DSC01115DSC01116DSC00841

Moottori eli elektroniikkaosio.

DSC01295

Huomaa tukevat maadoitusjohdot jokaiselle piirilevylle.Tämän maadoitusmodauksen kun tekee niin kummasti peli alkaa toimia kunnolla ja suht luotettavasti.


KUNNOSTETTU

DSC01260